Therapeut Ilse Daneels - opvoedingsondersteuning

thuisbegeleiding
2260 Westerlo (Antwerpen)
GSM: 0495 / 510 880

Therapievormen

Voorstelling

Het is geen schande als je het soms even niet meer weet ….
Vrienden zeggen tegen je om erover te praten, maar dat is niet altijd eenvoudig:

... Mijn kind zeurt, is ongehoorzaam, heeft agressief gedrag,is ongelukkig …Ben ik als ouder wel goed bezig met mijn kind?  Ik zie het (even) niet meer zitten om als gezin samen verder te gaan ...Ik weet het niet meer ... 

Het is als kaartlezen, soms raak je de weg kwijt. Samen kunnen we zoeken welke weg je wilt ingaan, bij welk kruispunt je wilt stilstaan. Bij een eerste kennismakingsgesprek zoeken we uit of ik iets voor je kan betekenen. We zoeken naar je eigen kracht en kwaliteiten en werken een begeleiding op maat uit. Samen kunnen we nadenken welke stappen je kan zetten om weer verder te gaan. Een gesprek is een dialoog, welk gebeurt vanuit respect en vertrouwen. Samen verkennen we je problemen zodat het voor jezelf duidelijk wordt wat er aan de hand is, wat je nodig hebt en wat je wil, hoe kan je weer verder?

Je kan een mens niets leren, je kan hem alleen helpen om het zelf te ontdekken in zichzelf. — Galileo Galilei

Voor wie?

Leeftijdsspecialiteit:kinderen, jongeren
Sessietypes:individuele therapie, gezinstherapie
Therapieplaats:therapie aan huis
Talen:Nederlands

Behandeling van

Praktische informatie

Werkmomenten:De zorgverlening heeft vaak lange wachtlijsten of de drempel om hierin te stappen is te groot. Ik wil hierop een antwoord bieden door doelgerichte gesprekken bij je thuis op te zetten. Een uitweg zoeken om weer vrijer door het leven te gaan door inzichten te creëren in eigen mogelijkheden. Je mag me bellen of mailen om een afspraak te maken.
Consultprijs:50 euro
Sessieduur:1 uur
Opleidingen:Vanuit ervaringen binnen de Bijzondere Jeugdzorg en psychiatrie, gecombineerd met opleidingen binnen het contextueel en oplossingsgericht denkkader wil ik met mijn kennis mensen ondersteunen.

Ligging

Routebeschrijving